Italia…

‘La Dolce Vita’

Was mijn eerste impressie van ‘t land.

Het land met jarenlange tradities en religies, het land waar de mensen met passie spreken over hun geschiedenis en al hun talloze monumenten en speciale plekjes, het land waar je je als in de hemel op aarde voelt, het land waar je je onmiddellijk thuis voelt.

 

Italianen zoals ik ze heb leren kennen, zijn zeer warme en lieve mensen, ze zijn bekend om hun ellenlange geschiedenis, hun verrukkelijk eten en hun gevoel voor mode,

 

Ik was al jaren aan ‘t uitkijken om eindelijk eens Italië te verkennen, and so i did,..

Italië zoals ik het zag was eenmaal aangekomen nog veel mooier dan ik me had kunnen bedenken, nog schattigere dorpjes, nog leukere mensen, nog beter eten… Nog meer genieters van ‘t leven…

ik heb enkel nog maar de streek rond Milaan en Comomeer gedaan, ik hoop snel nog veel meer te ontdekken maar tot nu toe hebben deze momenten die ik daar beleefd heb mij het meeste geïnspireerd om deze blog te schrijven, een blog die graag wil laten zien dat er nog zo veel meer te ontdekken valt in Italië behalve hun eten, spetterende dorpjes en gezellige mensen, via deze blog probeer ik de beelden te laten zien die ik heb gezien en die mij hebben doen verbijsteren,

 

Italie is voor mij alles was ik ooit had kunnen bedenken en nog zo veel meer…

 

 

-must do’s in Italy:

-Rent a fiat, fiat 5oo/fiat panda any Fiat will do.

-eat pizza/pasta and drink prosecco… you know 😉 living the good life!

Geniet van de foto’s, als je genoten hebt van het lezen van deze blog laat dan zeker een commentaar achter!

Lots of love,

Kelly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s